ثبت شرکت سهامی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۳ #82039714

سلام خدمت شما بزرگواران اینجانب کارمند قراردادی دولت می باشم و حقوق کفاف زندگی نمی کنه حالا میخوام یک شرکت داشته باشم و در اوقات فراغت بتوانم فعالیت کنم لذا سوال من اینه که میگن کارمند دولت نمی تواند شرکت داشته باشد مگر بعنوان عضو ساده و ۲۰ درصد سهم حالا ممنون میشم راهنمایی کنید من چکار کنم مثلا شرکت به اسم زنم بزنم ولی اختیارات آن فقط خودم باشه چطوره لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.برای ثبت فقط نیاز به ۳ نفر شخص حقیقی می باشد.

اگر کارمند هستید می توانید عضو ساده بشین

درود بر شما
میتوانید صرفا از سهامداران شرکت باشید

درود
کارمند دولت نمی تواند به غیر از سهامدار بودن سمتی داشته باشد.

برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل سه سهامدار لازم است لاکن همانطور که فرمودید کارمند دولت نمی تواند از اعضای اصلی شرکت باشد و صرفا سهامدار می توانید باشید

با سلام شما چه شرکتی برای چه فعالیتی میخواین تاسیس کنید باید مشخص بشود. در کجای قانون امده است که کارمند دولت نمیتواند شرکت تاسیس کند.اصل ۴۱ قانون اساسی را درست مطالعه نکردید

با سلام کارمند رسمی دولت تنها در صورتی می تواند سهامدار باشد که ۲۰ درصد از سهام شرکت را در اختیار داشته باشد و بدون داشتن حق امضاء تنها می تواند عضو هیات مدیره باشد.
شرایط شرکت سهامی خاص :
۱.عضویت حداقل ۵ نفر ۳ نفر عضو اصلی ۲نفر بازرس
۲.حداقل سرمایه ۱۰۰ هزار تومان
۳.حداقل ۰/۳۵ از سرمایه به حساب بانک در شرف تاسیس بماند تا زمانی که روزنامه رسمی صادر بشه

و در نهایت مدت زمان ثبت شرکت ۱۰_۱۵ روز طول میکشد