درخواست ابطال سند در صورت ارایه قولنامه صوری نسبت به ملکی که قبلا وکالتی فروخته شده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۱۲ #82039

من ملکی رو دو سال پیش از طریق وکالت فروش و بلا عزل با اختیارات تام از شخصی بجای طلبم که بدلیل پاس نشدن چکهاش بوده برداشتم و در ضمن قولنامه ای بینمون نوشته نشد و هنوز چکهای برگه خورده اش دستمه ولی بتازگی رفتم و سند قطعی رو با توجه به اختیارات قید شده که در وکالت بود بنام خودم زدم و شدم مالک جدید و قطعی حاضر ملک موجود حالا اگه صاحب سند با شخصی یا اشخاصی تبانی کنن و قولنامه ای سوری بتاریخی قبل از انتقال سند قطعی که من از طریق وکالت فروش بنام خودم زدم تنظیم کنن رو به دادگاه ارایه بدن ایا میتونن سند رو ابطال و بنام شخص دیگری منتقل کنن؟

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به دلیل اینکه در این صورت موکل شما مرتکب فروش مال غیر شده و جرم خواهد بود.