تصادف خودرو، کندن پلاک توسط مامور راهنمایی و توقیف خودرو

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱ #82015046

با سلام خدمت وکلای گرامی، بنده ۲ماه پیش با ماشین (نیسان) با یک خودرو وانت پیکان مدل پایین تصادف جزئی داشتم و مقصر بودم. حتی افسر کروکی هم سر صحنه نیومد، بین خودمون توافق کردیم که خسارت رو بپردازم و گواهینامه را به طرف دادم. بعد از ۲ روز طرف ادعای ۷ میلیون خسارت کرد، در صورتی که ۱ تومن بیشتر هزینه نداشت. یک هفته بعد از تصادف ماشینم درب منزل پارک بود که مامور راهنمایی و رانندگی پلاک ماشینم رو کنده بود که من رسیدم. خواستم مانع بشم که گفت مدارک ماشین رو بیار، مدارک و پلاک ماشین رو با خودش برد و گفت هروقت خسارت ماشین طرف رو دادی بیا مدارک و پلاک رو بهت بدم. بعد از چند روز ماشینم در جاده به خاطر نداشتن پلاک و تخلف رفت پارکینگ. الان ۲ ماهه که پارکینگ برای آزادیش نیاز به مدارک دارم و طرف مقابل هم ادعای چند برابر خسارت ماشینش رو کرده. تقاضا دارم کمکم کنید و راهنمایی کنید که چکار کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. خسارت بدنی خودرو تا میزان تعهد بیمه مربوطه پرداخت خواهد کرد و برای افت قیمت شخص باید به شورای حل اختلاف مراجعه کند.‌تکته بعد افسر رانندگی حق کندن پلاک خودرو رو نداشته است و یک تخلف می باشد.

با سلام
اقدام مامور غیرقانونی است میتوانید از ایشان شکایت کنید.

با سلام از مامور متخلف شکایت کنید

مامور تخلف نموده است حتما شکایت کنید

با سلام
از مامور متخلف شکایت نمایید.

این اقدام مامور تخلف می باشد و میتوانید از ایشان شکایت نمایید.