دعوایی انجام شده، دیه شخص چه میزان میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۴۶ #82014472

سلام .خست نباشین. من با همکارم دعوام شده و موقعه جدا کردن از هم خورده زمین و گونه و بینیش شکسته. و از من شکایت کرده که من زدمش.چیکار باید بکنم.و دیه اش چقدر میشه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان صدمات توسط پزشکی قانونی تعیین میشود و دیه را دادگاه تعیین میکند

درود برشما
دیه شکستگی بینی ۱۰درصد دیه کامل معادل ۲۷میلیون تومان به نرخ ۹۸
اگر شکستگی گونه باجابجایی استخوان درمان شود ۱۵ درصد دیه و اگر بدون جابجایی درمان شود ۱۰ درصد دیه کامل
فقط بفکر گرفتن رضایت محضری و گذشت از جنایات باشید

تعیین دیه توسط پزشکی قانونی صورت می گیرد

با سلام و خسته نباشید.

دوست عزیز مقدار دیه را پزشکی قانونی و مبلغ آن را اجرتی احکام کیفری مشخص میکند .