جهت اخذ پروانه ساخت از شهرداری با وجود موافقت اصولی اداره جهاد کشاورزی و تغییر کاربری قانونی باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #82003619

با سلام
بنده یک زمین دارم به مساحت ۴۰۰۰ متر مربع که این قطعه ۴۰۰۰ متری قسمتی از یک پلاک ثبتی ۴ هکتاری میباشد بنده به اندازه قدر السهم خود به صورت مشاعی سند تک برگ دارم و در ارتباط با آن ۴۰۰۰ متر مربع تقسیم نامه که به امضای تمام مالکین رسیده و اقرار نامه محضری دارم. کاربری زمین ۴۰۰۰ متری مد نظر من زراعی بود که با تغییر کاربری به سردخانه تغییر پیدا کرده است و پروانه تاسیس سردخانه برای ۴۰۰۰ متر مربع از اداره جهاد کشاورزی استان مرکزی اخذ کردم موقعیت زمین خارج از محدوده خدمات شهرداری و داخل حریم شهر میباشد با مراجعه به بخشداری جهت اخذ پروانه ساخت گفتند که زمین شما داخل حریم شهر است و باید از شهرداری پروانه ساخت بگیری و سپس با مراجعه به شهرداری به من اعلام کردند که چون سند زمینت به صورت مشاعی است و شش دانگ نیست از نظر ما قولنامه ای محسوب مبشود در نتیجه شهرداری به زمین های قولنامه ای پروانه ساخت نمیدهد مگر اینکه زمینت را شش دانگ کنی با مراجعه به اداره ثبت اسناد جهت افراز ۴۰۰۰ متر مربع سهم خودم از کل پلاک ثبتی اداره ثبت از اداره جهاد کشاورزی استعلام گرفت که آیا مجاز هستیم زمین ها را افراز کنیم ولیکن جهاد کشاورزی اجازه افراز زمین را نمیدهد با وجود اینکه زمین بنده (۴۰۰۰ متر مربع) کاربری آن به وسیله همان اداره به سردخانه تغییر کرده است و پروانه تاسیس جهت احداث سردخانه را صادر کرده است .
متاسفانه نمیدانم جهت اخذ پروانه ساخت از شهرداری با وجود موافقت اصولی اداره جهاد کشاورزی و تغییر کاربری قانونی باید چه کار کنم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت افراز شما می توانید به طرفیت جهاد کشاورزی و سایر نهادهای ذی ربط مستند به دلیل به دادگاه دادخواست بدهید.