شکایت بابت استفاده شخصی از مشاعات و افت فشار آب

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۹ #82003543

همسایه طبقه سوم در راه پله به زور موتور می‌ذاره و پمپ آب و تانکر رو طبقه سوم نصب کرده که فشار آب ما که طبقه پایین هستیم خیلی ضعیف شده. با صحبت هم موضوع حل نشده، به مدیر هم گفتم گفته مشکل خودته. چکار باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید.

ابتدا تقاضای تامین دلیل و سپس تقاضای رفع مزاحمت و ممانعت از حق نمایید

با سلام ،تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید

سلام ، بعنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکاین نمایید.

با سلام،تحت عنوان مراحمت و ممانعت از حق شکایت کنید

با سلام
می توانید تحت عنوان مزاحمت از وی شکایت نمایید.

سلام
شکایت حقوقی ممانعت از حق مطرح کنید و احتمال زیاد به شورا ی حل اختلاف ارجاع می شود.