🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

علی رغم محکومیت به تمکین قصد بازگشت ندارد و حتی قصدی برای توافق نیز ندارد، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۸

باسلام و احترام خدمت اساتید محترم.بنده دوسال پیش تنها منزل مسکونی رو فروختم و دویست سیصد میلیون وام هم دریافت کردم تا خانه جدیدی بخرم.متاسفانه خانمم از این فرصت سواستفاده کرد و با نامه اجرای ثبت تمام مبلغ منزل و وام‌های دریافتی را از بانک وصول نمود. و با توجه به اینکه معلم هست به شهر دیگری منتقل گردید.اکنون علی رغم محکومیت به تمکین قصد بازگشت ندارد و حتی قصدی برای توافق نیز ندارد.اکنون بنده بعد از سی سال کارمندی فقط ماهی هشت میلیون قسط دارم که حقوقم کفاف پرداخت این اقساط را نمیکند و متاسفانه وضعیت روحی و روانی و اقتصادی بدی پیدا کرده ام و بعد از سی سال کارمندی سربار خانواده پدری شده ام.ایا واقعا قانون مهریه اینه که خانم می‌تونه تمام دارایی های زندگی مشترک رو برداشت کنه و فقط ماهی هشت میلیون قسط واسه همسرش بجا بذاره؟
و بدون هیچ گونه احساس مسوولیتی نسبت به زندگی مشترک بره یه شهر دیگه و واسه خودش زندگی مجردی تشکیل بده و میلیونها تومان پول بده و بره خوشگذرونی کنه؟متاسفانه با اینکه از روابط غیر اخلاقی ایشون توسط دخترم اطلاع پیدا کردم نمیتونم چیزی رو اثبات کنم؟حتی آدرس منزل ایشون رو هم نمی دونم که برای پیگیری موضوع و دفاع از ناموس و خانواده م کاری انجام بدم؟ واقعا قانون ازدواج و مهریه همینه؟ممنون میشم اساتید بنده رو راهنمایی بفرمایین...

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگررای ایشان رامحکوم به تمکین نموده اید ایشان باعدم بازگشت ناشزه هستند ونفقه به وی تعلق نمی‌گیرد شماهم میتوانید ایشان راطلاق ندهید ودرخصوص مهریه چ. ن پول درحسابتان داشته اید ایشان هم حسابتان راتوقیف کرده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
با توجه به عدم تمکین ، نفقه بهش تعلق نمیگیره و میتونید مجوز ازدواج مجدد بگیرید
واسه مهریه درخواست تعدیل اقساط مطرح کنید و اگه از روابط نامشروع اطمینان دارید پیدا کردن آدرس کاری نداره، بنظرم با یه مقدار تلاش و کمک گرفتن از متخصصین میشه این گره ظاهرا کور رو باز کرد

با سلام ودرود خانه از,مستثنیات دین شما هست مگر قیمت خانه از لحاظ هزینه بالاتر از شان شما باشد که مازاد توقیف گردد ولکن نفقه ای به همسر شما تعلق نخواهد گرفت و میتواند به دلیل عسر و حرج تقاضای ازدواج مجدد نمایید پاینده باشید

در خصوص اقساط مهریه دادخواست تعدیل کنید با توجه اینکه در حال پرداخت مهریه هستید میتوانید دادخواست طلاق دهید

با توجه به صدور رای به الزام تمکین همسر در صورتی که ایشان از شما تمکین نکند مستحق نفقه نیست و شما می توانید درخواست ازدواج مجددرا داشته باشید

درود و عرض ادب
اگر تمکین نکنند ناشزه محسوب و نفقه ایشان ساقط می شود و شما می توانید حکم ازدواج مجدد بگیرید.

متاسفانه ازبابت مهریه قانونا کاری نمی توانید بکنید.ازبابت عدم تمکین نیز فقط مجوز ازدواج مجدد برای شماصادرمیشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط