دو روز پیش اجرا احکام پروندم رو مختومه کرده چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۸ #81990055

سلام من چند سال پیش تو اداره برق کار می کردم قرار دادی با پیمان کار به بع دلیل بی توجوهی جرسقیلی تیر برق رو افتاد و باعث صدمه شد و دادگاه ۵۸ ملیون واسم برید ۳۰ ملیون بیمه سا مان داد بهم گفت بقیش هم خود شخص باید بده ولی الان که در خواست اجرا احکام دادم بعد از چند سال بدو بدو امرو ز فهمیدم که دو روز پیش اجرا احکام پروندم رو مختومه کرده چکار کنم

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میبایست از دفتر باقالی اجرای احکام دلیل مختومه شدن پرونده رو بپرسید

با سلام
میبایست محتویات پرونده بررسی شود تا مشخص شود علت چیست

از طریق دفتر شعبه اجرای احکام یا قاضی شعبه پیگیر علت مختومه شدن پرونده را جویا باشید

درودبرشما
ازدایره اجرای خصوصاقاضی اجرا دلیل مختومه شدن روجویایاخودتون پرونده رومطالعه کنید.