با دستور مقام قضایی وارد آپارتمانم شدم و دیدم مستاجر همه چیز رو برده، آیا این جرم نیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #81982986

با سلام و احترام خدمت حقوقدانان گرامی؛
من سوالی رو به شرح ذیل از عزیزان پرسیدم که پاسخ منفی بود :
"من موقع تحویل آپارتمان نبودم و مستاجرم علیرغم اینکه رضایت نداشتم کلید واحد رو به سازندگان ملک داده ( این رو توی متن تلگرام هم اقرار کرده و گفته که چون تو نبودی به اون دادم ) الانم سازندگان کلید رو به من نمیدن.
آیا مستاجرم جرم خیانت در امانت مرتکب شده؟"
حالا بعد از دو هفته با دستور مقام قضایی و بهمراه مامور رفتیم و قفل رو شکسته و وارد آپارتمان شدیم، پکیج شوفاژ و کولرگازی و هود توی خونه نبود و برده بودند و همه این موارد توسط کلانتری صورتجلسه شده ( با اینکه توی اجاره نامه همه اینها بصورت مورد به مورد نوشته شده بود که تحویل مستاجر شده ) حالا با این وضعیت:
۱- آیا وقوع جرمی (مثل خیانت در امانت یا ....) محرز است؟
۲- آیا بجز بحث جرم، میتونم هزینه کولر و پکیج و ... رو از طریق حل اختلاف به اجرا بزارم؟
۳- آیا باید قبل از شکایت اظهارنامه بفرستم؟
۴- آیا ایشون میتونند با توجه به اینکه کلید رو به سازنده دادند ( که البته در اجاره نامه هیچ اجازه ای در این مورد به مستاجر داده نشده بوده ) از دو مورد بالا شونه خالی کنند؟

پیشاپیش از پاسخ راهگشای شما سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از مستاجر بابت خیانت در امانت شکایت نمایید و ایشان بایستی پاسخگو باشد و مسئولیت وسایل با ایشان است و توجیه ایشان مسموع نیست که به دیگری سپرده باشد

سلام از مستاجر به اتهام خیانت در امانت شکایت کنید و نیاز به ارسال اظهارنامه نیست .اثبات این که کلید را با همه وسایل به سازنده داده با مستاجر است ضمن این که نافی خیانت در امانت هم نیست .

سلام

۱ _ مستاجر باید کلید را به شما یا مراجع قانونی می داد چنانچه این کار را نکرده مرتکب جرم نشده اما مسئول پرداخت اجرت المثل ملک تا زمان تصرف شما خواهد بود.
۲ _ اقدام مستاجر در بردن وسایل منزل که جز اجاره بها بوده قابل تعقیب کیفری از جهت خیانت در امانت است.
۳_ مطالبه وسایل را به طریق حقوقی ضمن دادخواست اجرت المثل بخواهید
۴_ نیازی به اظهارنامه نیست
۵_ خیر

شما می تونید برابر صورتجلسه ها تقاضای خسارت از مستاجر را در پی خیانت در امانت بنمائید