میتوانم ملک را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۶ #81950419

با سلام بنده در یک قولنامه صلح معوض ۶ دانگ سرقفلی تجاری به شخصی واگذار کردم و در متن نوشته شده ۲۰۰ میلیون نقدا به من دادن و پاایین قولنامه امضا کردم ولی حقیقتا انها سواستفاده کردن و بعد ان قولنامه دیگیر ۲۰۰ میلیون رو به من ندادن ایا میتونم ملک را پس بگیرم؟و مربوط به۲۰ سال پیش هست ولی در اداره دارایی هنوز به نام من هست و آن ها آن سند را که خوشان مالک اند تا حالا به دارایی ندادند

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند ظاهر قانون میگه شما میتونید طرح دعوی کنید اما نظر بنده اینه که نتیجه ای نخواهید گرفت بجز اتلاف وقت و هزینه دادرسی

گذشت این همه مدت و عدم اقدام شما باعث میشه قاضی ازتون قبول نکنه که پولی نگرفتید و تا الان اقدامی نکردید

انکار بعداز امضای مسموع نیست
باید طلب خود را ثابت کنی

درود
شما باید بتوانید عدم دریافت وجه را ثابت کنید

امضاء شما ذیل صلحنامه اقرار به دریافت وجه محسوب می شود و انکار بعد از اقرار مسموع نیست.

با سلام
نظر به لازم بودن عقد صلح و انتقال مالکیت به محض وقوع آن ، ادعای شما موثر واقع نخواهد شد و صرفا می توانید با اثبات عدم پرداخت وجه ، آن را مطالبه نمایید .

خیر باتوجه به امضاء شما انکار پذیرفته نخواهد شد و شما ملزم به قرارداد هستید