نفقه ی فرزند من چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۴ #81941879

با سلام
میخواستم بدونم نفقه ی دختر ۱۳ ساله من که نزد مادرش زندگی میکنه چقدره؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارشناس دادگستری میزان نفقه را تعیین میکند

در تعیین میزان نفقه­ فرزند معیار، عرف مخارج زندگی و توانایی مالی مسئول پرداخت نفقه لحاظ می‌شود. دادگاه‌های خانواده معمولا با ارجاع موضوع به کارشناس رسمی دادگستری در رشته نفقه توانایی مالی انفاق‌دهنده و مخارج متعارف فرزند مانند هزینه‌ های مربوط به تامین مسکن و پوشاک و غذا را متناسب با محیطی که در حال پرورش است (مانند شهر،روستا و…) مورد سنجش قرار می‌دهد به همین جهت نفقه‌ی افراد یک میزان ثابتی نیست.

با سلام
میزان نفقه را کارشناس رسمی دادگستری مشخص می کند و دادگاه حکم را صادر میکند

باسلام ووقت بخیر
کارشناس دادگستری مبلغ نفقه راتعیین میکند .