ادعا نموده ما سه نفری اونو زدیم و فرار کردیم, چطور میتونیم در دادگاه از خودمون دفاع بکنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۷ #81932541

با سلام و احترام . بنده متاسفانه بخاطر ارث و میراث مادری پس از خروج از دادگاه با برادرم درگیری پیدا کردیم . و خواهر و برادر کوچکم شاهد ماجرا بودن که اول برادرم بمن هجوم آورد . متاسفانه بعد از جدا کردن مون و حرکت بطرف منزل ایشان با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و ادعا نموده ما سه نفری اونو زدیم و فرار کردیم . و به پزشکی قانونی مراجعه کرده و گواهی پزشکی گرفته و در نهایت شکایت کرده . از قبل هم سابقه اینکه خودشو مجروح کنه و ... داره .با توجه به عمل ناجوانمردانه برادرم ما چطور میتونیم در دادگاه از خودمون دفاع بکنیم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
البته برادر شما حتما بایستی برای ادعای خود شاهدی یا مدرکی برای اثبات ادعایش به دادگاه ارایه نماید .
شما نیز در صورت انکار و داشتن شهود و یا فیلم دوربین مداربسته ( اگر در محوطه موجود باشد ) میتوانید احقاق حق و اثبات بیگناهی نمایید

می توانید با استناد به شهادت شهود از خود دفاع و رفع اتهام نمایید

سلام
اصل بر برائت است. یعنی ایشان باید اتهام شما را اثبات نموده و برای آن دلیل بیاورد و شما کافی است اتهام انتسابی را انکار نموده و در مورد جراحات وارده و علت آن و نظریه پزشکی قانونی، اظهار بی اطلاعی نمایید. در ضمن از شهادت شهود احتمالی و محتویات دوربین های مدار بسته محل نیز در جهت رد ادعا و شکایت ایشان، می توانید استفاده نمایید.

با سلام..
با احترام به نظریات استاتید محترم سایت در اینخصوص..
متاسفانه با اثبات حالت منازعه فیمابین شما و برادر و صدور گواهی پزشکی قانونی در اینخصوص دادسرا و دادگاه شما را محکوم خواهد نمود..
مگر اینکه به استناد به مدارک محکم از جمله شهادت شهود و در صورت وجود، تصاویر دوربین های مداربسته از خود و همراهان رفع اتهام نمایید، که البته کار مشکلی می باشد. چرا که باید حتما باید قناعت وجدانی قاضی مبنی بر بی تقصیری خودتان در اینخصوص حاصل گردد..
موفق باشید..

جهت دفاع و رفع اتهام از خود موثرترین راه این هست ک از کمک شهود حاضر در نزاع بهره بگیرید و همچنین در صورت وجود دوربین مدار بسته در آن حوالی میتوان ب فیلم آن نیز استناد کرد

باسلام
میتوانید با شهادت شهود یا از طریق دوربین های مداربسته رفع اتهام کنید

ضمن عرض سلام، به هرحال نزاع رخ داده، لکن می‌توانید با اعتراض به نظر پزشکی قانونی، این اعمال را تحت عنوان خودزنی اعلام کرده و یا با وجود شهود یا دوربین های مداربسته، خود را از نوع آسیب های وارده بر ایشان بری کنید. موفق باشید