در جلسات مکرر دادگاه شخص خوانده در هیچ یک از جلسات شرکت نکند روند پرونده و رسیدگی به چه صورت میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۱ #81920700

با سلام اگر دعوی را علیه یک نفر در دادگاه مطرح کنیم و شخص خوانده در دادگاه حاضر نشود در آنصورت تکلیف چیست آیا همچنان در جلسات مکرر دادگاه شخص خوانده در هیچ یک از جلسات شرکت نکند روند پرونده و رسیدگی به چه صورت میشود آیا قاضی یکطرفه و بدون حضور متشاکی رای صادر میکند؟ آیا آن رای معتبر خواهد بود؟ ممنون میشوم دوستان و وکلای محترم راهنمایی بفرماین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در نهایت با بررسی ادله ارائه شده، اگر خواسته شما ثابت شود رای غیابی صادر می گردد

باسلام
حکم غیابی صادر میشود. وشرایط اعتراض مختص به خودرا خواهد داشت.وشخصی که بعنوان خوانده احضار میگردد بهتراست حضور یابد و دفاع نماید،درغیراینصورت و درصورت ادله کافی محکوم میگردد.

با توجه به عدم حضور وی رای به صورت غیابی صادر خواهد شد

دادگاه بر اساس مستندات رای صادر میکند

با سلا
دادگاه بر اساس دلایل و مدارک ، رای را به صورت غیابی صادر می کند و اجرا می گردد .

با درود
بله پس ابلاغ و عدم حضور هریک از اصحاب پرونده، رای صادر می گردد،
و ان رای واجد آثار قانونی است و قابل ترتیب اثر میباشد.

درود بر شما، چنانچه قاضی محترم تشخیص بدهند نیازی به حضور ایشان نیست، می‌توانند رای غیابی صادر نمایند و این رای معتبر خواهد بود.