آیا امکان این هست که شخصی که ایشون رو میشناسه به عنوان شاهد فرم پر کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #81911007

سلام،
خواهر بنده به دلیل اینکه همسرش دست بزن داره و مدام بهش توهین میکنه و در تمام مدت زندگیشون شغل ثابتی نداشته و همیشه مقروض بوده قصد داره تقاضای طلاق بده، وقتی که به دادگاه مراجعه کرده بهش گفتن که اول باید شاهد پیدا کنی دو نفر که بتونن شهادت بدن این مشکلات رو داشتی، میخواستم بپرسم که چکار باید کرد آخه زندگیش و مشکلاتش تو خونه شخصی خودشون بوده و کسی از نزدیک شاهد مشکلاتشون نبوده، آیا امکان این هست که شخصی که ایشون رو میشناسه به عنوان شاهد فرم پر کنه؟ و اگه میشه یه راهنمایی کلی میخواستم در مورد اینکه چه کار باید بکنیم که بتونیم توی گرفتن طلاقش موفق بشیم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این مورد باید به عرف رجوع کرد چون معمولا این مشکلات که ذکر کردید در جریان زندگی خصوصی بوده و تحمل شهادت(دیدن)ممکن نیست فلذا شهادت کسانی که در جریان زندگی واین مشکلات هستند کفایت میکند