میزان دیاتی که دادگاه تعیین کرده است به چه میزان می باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۷ #81898043

دادگاه رای قطعی به این درصدای دیه داده لطف میکنین محاسبه کنید:
۶درصد، ۱درصد، یکونیم هزارم، ۵دهم درصد، ۱.۵ درصد، سه هزارم درصد، سه هزارم درصد، یکونیم هزارم، یکونیم درصد، یک درصد.

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای محاسبه میزان دیه به قسمت حقوقی سایت بنیاد وکلا مراجعه نمایید . حدود ۳۲ میلیون میشود .

محاسبه دیه بااجرای احکام کیفری است

سلام
مبلغ دقیق دیه توسط دادگاه تعیین و اعلام میشود

با سلام.‌
دیه کامل هر ساله توسط قوه قضاییه و بانک مرکزی اعلام میشود. و این درصدها بر اساس دیه کامل محاسبه میگردد.

دیه کامل سال ۹۸ در ماه های غیر حرام ۲۷۰ میلیون تومان است. که شما بر همین مبنا دیه درصدهای داده شده را محاسبه نمایید.

سلام
نرخ دیه برای سال ۹۸ مبلغ ۲۷۰ میلیون تومان تعیین گردید
افزایشی که در دیه ماه‌های حرام ۵۲ میلیون تومان خواهد بود
نرخ دیه ماه‌های حرام ۳۶۰ میلیون تومان خواهد بود.

توسط اجرای احکام درصد دیه شما بطور کامل محاسبه می شود.

درود برشما

ارروی سلامتی برای شما دارم

جمع دیه بانرخ سال ۹۸ برابر۳۱میلیون ۸۶۶هزارتومان

سلام
میزان دیه با توجه به دیه کاملی که اول هر سال تعیین می شود توسط اجرای احکام محاسبه می شود.