گرفتن مشروبات الکلی دست ساز چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۵ #81882799

من و دو تا از داداش هایم را گرفتن و اتهام ۱۰۶۰ لیتر مشروب به ما زدن و در حالی که فقط از خانه ما یک لیتر الکل ۷۰ درصد در اوردن و گفتن مشروب است و دیگر آب و میوه بود که همه رو به عنوان مشروب به خاطر وجود دیگ حساب کردن و همان جا اون برادرم که مال خودش بود چون مهندسی شیمی داشت روی تحقیقش تحقیق میکرد و من و داداش بزرگم رو بی گناه بردن میخواستم بدونم اخرش چی میشود ممنون میشم جواب گو بنده باشید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صورت کلی اگر مشروب دست ساز کشف بشود ، نگهداری و حمل آن جرم است و از ۶ ماه تا یک سال حبس به همراه شلاق و جزای نقدی معادل ۵ برابر ارزش عرفی تجاری کالا است. (م۷۰۲ ق م ا - تعزیرات)
در خصوص سوال مطرح شده، میزان کشف شده ملاک است
درخواست تست موارد مکشوفه را مطرح نمائید.

"با سلام"
با درخواست بررسی موارد مکشوفه توسط شما،احتمالا شما تبرئه میگردید

شما میتوانید از دادگاه بخواهید تا موارد کشف شده را از طریق آزمایش تست و نسبت به آبمیوه بودن انها یقین حاصل نمایند زیرا در غیر اینصورت و بنا به صورتجلسه تنظیمی کلانتری کار برای شما سخت خواهد شد .

اگر گزارش آزمایشگاه پیرامون مکشوفات وجود نداشته و در پرونده منعکس نشده باشد ، موارد ذکر شده میتواند به عنوان دفاع مطرح شده و احتمال برائت شما زیاد خواهد بود .

درست کردن و نگه داری مشروبات الکلی دست ساز در خانه ب هر میزان جرم است و طبق قانون مجازات اسلامی خلاف است. حتی یک لیتر ک باشد. بنابراین در کل ۳ تا ۶ ماه حبس دارد و میزان بیشتر مجازات سنگین تر و ۷۴ ضربه شلاق هم میباشد. نکته مهم تعداد دفعات اهمیت دارد یعنی اولین بار است یا بیشتر و اگر از دفعه سوم بیشتر باشد تا اعدام هم در قانون آمده است