هیئت مدیره میتونه با امضاء اون ۸۰ واحد تصمیم به نصب دکل بگیرند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۸ #81865567

توی یک ساختمان ۱۰۰ واحد ۸۰ واحد با نصب دکل ایرانسل موافق اند و ۲۰ واحد مخالف. هیئت مدیره میتونه با امضاء اون ۸۰ واحد تصمیم به نصب دکل بگیرد اون ۲۰ واحد میتونن قرارداد رو فسخ کنند و خسارت شرکت ایرانسل رو از ۸۰ واحد بگیرند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتواند بدون رضایت ۱۰۰ درصدی مالکین دکل در مشاعات نصب نماید و در صورت نصب دکل مالکین مخالف با این طرح میتوانند شکایت نمایند و دکل را جمع کنند .

سلام
هر گونه تصرف در مشاعات ساختمان باید با رضایت تمامی مالکین یعنی صد واحد باشد