با توجه به عدم تمکن مالی محکوم علیه بابت پرداخت محکوم به، آیا به مبلغ مورد نظر میرسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #81836494

بنده طبق رای دادگاه حقوقی و گذراندن تجدیدنظر و تایید رای صادره، می بایست مبلغی را بابت تاخیر در تحویل مبیع دریافت کنم
لازم به ذکر است که مبلغی از کل قرارداد که می بایست در زمان تحویل مورد معامله پرداخت نمایم فعلا در نزد بنده می باشد، آیا می شود این مبلغ رو به جای خسارت قانونی خود با نظر دادگاه بردارم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
پس از قطعیت حکم و ارجاع به اجرای احکام، میتوانید

پس از صدور اجرائیه و ارسال به اجرای احکام امکان تهاتر طلب شما با مبلغی که بر ذمه دارید وجود دارد .

سلام
شما می‌توانید مبلغی را که ایشان نزد شما دارند و از شما طلبکار هستند بابت طلب خود محاسبه و بردارید و باید ابتدا برای اجرای حکم که به نفع شما صادر شده است درخواست صدور اجراییه بنمایید و وقتی اجرائیه صادر شد و به اجرای احکام رفت شرحی به اجرای احکام بنویسید که محکوم علیه نزد شما پول دارد و با هماهنگی اجرای احکام آن را بابت طلب خود محاسبه و بردارید و باید این مراتب در اجرای احکام صورتجلسه شود تا در زمان تحویل مورد معامله مستند پرداخت شما قرار گیرد.