آیا خریدار میتواند برای پرداخت بقیه ثمن و وجه التزام و ضرر و زیان درخواست اعسار کند و قسطی پرداخت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۴ #81793753

سلام بنده ملکی به مبلغ ۶۱۰ فروختم خریدار ۸۰ میلیون پرداخت کرد و قرار بود ۳۳۰میلیون در تعهد پرداخت کند ولی پرداخت نکرد و ۲۰۰ میلیون بقیه رو قرار بود وام و رهن منزل باشد عدم حضور در دفترخانه گرفتم قولنامه فسخ ندارد ولی ۲۰ درصد وجه التزام و ضرر و زیان روزی ۳۰۰ هزار تومان وجود دارد الان ۱۰ ماه گذشته و بنده دادخواست بقیه ثمن و وجه التزام و ضرر و زیان داده ام
لازم به ذکر است بنده همه جور همکاری کردم و حتی حاضر به گذشت از ضرر و زیان و وجه التزام شدم ولی انگار طرف کلاهبرداره الان تکلیف چیست ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از صدور حکم و محکومیت به پرداخت ، محکوم علیه در دعاوی مالی این حق را خواهد داشت که دادخواست اعسار بدهد که در صورت اثبات عدم توانایی پرداخت مبلغ محکومیت، به تشخیص دادگاه و با درنظر گرفتن شرایط محکوم علیه، طریقه پرداخت مشخص خواهد شد . ضمنا جنابعالی نیز با ارائه دلایل میتوانید ادعای محکوم علیه را رد نمایید.

با سلام
بعد از صدور حکم بر علیه ایشان، در صورت عدم توانایی در پرداخت، می توانند اعسار از تادیه محکوم به را از دادگاه خواستار گردند.
اموال ایشان را شناسائی نمایید تا بعد از صدور حکم به دادگاه اجرا معرفی کنید.
می توانید به عنوان تامین خواسته قبل از صدور حکم نیز درخواست توقیف دهید.

میتواند دادخواست اعسار بدهد

درودبرشما
بله درصورت محکومیت به پرداخت وجه می توانددادخواست اعساربدهد.