درخواست ابطال سند و سرقفلی کرده میشه بگید, آیا حرفش به جایی میرسه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۶ #81762257

با سلام
پنج تا مغازه رو یکجا از شخصی خریدیم عرصه و عیان و سرقفلی در دفترخانه رسمی به من انتقال داده شد
مغازه ها تخلیه تحویل ما شد بعد از یکسال برادر طرف ( آقای x ) اومده با یک دست خط میگه سرقفلی یکی از اینا برای من بوده در ضمن قولنامه به خط اقای x نوشته شده و روز سند زدن در دفترخانه حضور داشت

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
طبق اسناد موجود شما مالک مغازه ها هستید و اگر برادر شخص به هر طریقی اثبات مالکیت نماید شما بر علیه فروشنده اقامه دعوی مبنی بر فروش مال غیر اقدام نمایید

با سلام
با توجه به توضیحات فوق نظر به اینکه
اولا دروضعیت فعلی با توجه به انتقال رسمی مغازه ها به جنابعالی مالکیت شما مسجل ومستقر گردیده است
ثانیا با توجه به اینکه شخص ثالث خود شخصا در دفتر خانه در زمان انتقال حاضر بوده وشاهد نقل وانتقال مغازه ها بوده است لذا در فرض انتقال قدرالسهم از سرقفلی ایشان به جنایعالی حضور شخص ایشان در مجلس نقل وانتقال نوعی تنفیذ عملی به این نقل وانتقال بوده و در صورتیکه بتوانید حضور ایشان را اثبات نمایید مشکل حقوقی وتزلزلی در اسناد مالکیت برای شما ایجاد نخواهد شد

سلام
چنانچه ایشان ثابت کند سرقفلی متعلق به وی بوده و سند رسمی را باطل نماید شما می توانید از فروشنده تحت عنوان کلاهبرداری و انتقال مال غیر شکایت کیفری کنید.

سلام
بعید است ادعای ایشان موجه باشد. البته بهتر است دستخطی که می گویید، ملاحظه شود.