میگویند که ما سهمی نداریم، آیا بنده میتوانم ادعایی داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #81748902

چند سال پیش با دوستان دور همی داشتیم و حق عضویت صد هزار تومانی به صورت ماهانه پرداخت میکردم بعدها تصمیم به سرمایه گذاری گرفتیم و دو سال قبل دو خودرو در ایران خودرو ثبت نام کردیم با پیش پرداخت معمول این پروسه تا امروز طول کشید و خودرو به تازگی تحویل دوستان میشه من شش ماه قبل به دلایل شخصی اعلام خروج کردم و جمع اقساط پرداختی خودم رو گرفتم در حدود پنج میلیون تومان ولی سندی امضا نکردم و پرسیدم تکلیف ماشین ثبت نامی چیه؟ سهم من از ماشینی که دو سال قبل ثبت نام کردیم چی میشه؟ گفتند شما سهمی نداری و خارج شدی و تسویه کردی.
آیا میتونم ادعایی داشته باشم؟
من هم حدود یک سال و نیم بیشتر منتظر ماشین بودم ولی به مشکلات بازار خودرو خورد طول کشید حالا که اومده منم به نسبت شما شریک هستم.
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه بهاینکه اعلام داشتید تسویه حساب نموده اید به نظر امکان مطالبه سهم ندارید

با سلام ووقت خیر
درصورت که شما تسویه کرده باشید دیگر سهمی درصندوق ندارید .

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه شما از صندوق خارج شده اید یعنی از دریافت سود حاصل انصراف داده اید لذا سهمی از خودرو ندارید .