آیا راهی هست که من بتونم قبل از ابطال سند مدرکی فراهم کنم که بعد نتواند زمین را تصرف کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۰ #81747200

سلام وقت بخیر شرمنده ما زمینی داریم که ۵۰ سال پیش تصرف شده و منزل مسکونی ساخته شده، کارهای مربوط به سند انجام شده، پلاک به نام شخص ثبت شده و سند در سال. ۸۱ صادر شده و متاسفانه بدلایلی لاشه سند از ثبت اسناد دریافت نشده بود تا این که سال قبل بنیاد مسکن شهرستان لاشه سند رو از ثبت اسناد دریافت کرده و اعلام کردند که زمین جزء اراضی ملی هست و برای دریافت سند باید سند اصلی ابطال و برگ واگذاری از بنیاد مسکن دریافت بشه با توجه به اینکه در این زمین سه واحد خانه تکمیل و یه واحد نیمه ساز وجود دارد اگر سند اصلی رو ابطال کنیم امکان اینکه بنیاد مسکن زمین و خانه ها رو به ما ندهد و بخشی از آن را تصرف کند وجود دارد؟؟ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه شاید گرهی از مشکلم باز شد، ممنونم

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما هم بخیر ، بهتر است ابتدا در مسیر اثبات این موضوع که زمین شما جزء منابع ملی نیست، تلاش کنید زیرا با اثبات ادعای بنیاد مسکن زمین از تصرف و مالکیت شما خارج می شود برای جمع آوری ادله و اثبات این موضوع می توانید از عکس های هوایی سال های قبل استفاده کنید.

درود بر شما، بله چنانچه سند ابطال شود، مالکیت شما نیز متتفی‌ست، لذا ممکن است حتی علاوه بر عدم تحویل ملک، اقدام به قلع و قمع بنا نیز صورت گیرد.

با ابطال سند مالکیت، شما مالک نخواهید بود

درود
بله زیرا در صورت ابطال سند دیگرشما مالکیتی ندارید

باسلام
در صورت ابطال سند شما دیگر مالک نیستید .

بله
اگر دلایل کافی دارید ارائه نمایید چون درصورت صدور حکم محکومیت شما ایشان از شما به اتهام تصرف و قلع قمهپع خواهد خواست

درود .بله درصورتی اسناد باطل بشه یعنی شما مالکیتی ندارید ومیتونه خونه رو به شما ندهند وهمینطور رفع تصرف وقلع قمع بخواهد ..