طلاق به درخواست زوجه به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۱۲ #81735704

سلام من در یک پرونده ۳ سال پیش افترا به مادر خانمم محکوم شدم به ۷۴ ضربه شلاق الان خانمم درخواست طلاق داده و یکی از دلایلش همین حکم دادگاه هست آیا دادگاه می‌تواند به این دلایل حکم بدهد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این مورد مستند کافی جهت صدور طلاق نمی باشد

سلام خیر این مورد نمیتونه مجوز طلاق از طرف زوجه باشه

باسلام .صرفا سوء معاشرت مصداق دارد فلذا طلاق از سوی زوجه باید برابر شروط ذکر شده در قانون مدنی پس از اثبات ازجمله ترک منزل به مدت ۴ماه متوالی و۶ماه متناوب .اعتیاد به موادمخدروسایر موارد میتواند زوجه راسا اقدام به طلاق نماید

به موجب موضوع فوق برای زوجه حق درخواست طلاق ایجاد نخواهد شد

سلام
به تنهایی نمیتواند از موارد صدور حکم طلاق باشد . اما میتواند سث معاشرت شما رو اثبات کند که البته شما میتوانید خلاف آن را ثابت نمایید

سلام

اگر مستندات خانومتون فقط همین موارد باشه، صدور حکم طلاق فکر نمیکنم متصور باشه.

کافی نیست اما میتواند نشان دهنده ی سو معاشرت شما باشد