نصب دوربین مدار بسته در مشاعات واستناد به تصویر ظبط شده توسط آن قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۴ #81715

با عرض سلام و خسته نباشید. من در مجتمعی ۶ واحدی زندگی میکنم که در آن مدیر ساختمان به جز خود دارای سه امضا برای مدیریت است.
این شخص در جلوی درب ورودی آسانسور در طبقه همکف اقدام به نصب دوربین مدار بسته نموده و هرگونه تردد را کنترل می‌کند. اکنون با استناد به تصویر ظبط شده همان دوربین اقدام به شکایت علیه من نموده است.( من رو به دوربین یک علامت نچندان خوشایند را نشان دادم.) سوال من اینست که آیا وی تنها با استناد به آن فیلم میتواند بر علیه من اقدام کند؟
سوال دوم اینکه با توجه به مطالعه ی پیشین بنده مبنی بر آنکه مدیر ساختمان فقط وقتی حق نصب دوربین را دارد که دو سوم ساکنین مجتمع با نصب دوربین موافقت کرده باشند و یا مجوز قانونی توسط مدیر ساختمان اخذشود، آیا اقدام وی قانونی است؟ ودرصورت منفی بودن جواب آیا میتوان بعنوان اعاده حیثیت علیه آن شکایت کرد؟
با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شکایت ایشان علیه شما نتیجه ای نخواهد داشت. لذا اگر دو سوم اعضا با نصب دوربین موافق نباشند عمل ایشان قانونی نبوده و میتوانید شکایت کنید از طریق شورای حل اختلاف.