مطالبه حق‌الزحمه سال قبل و تکلیف آن در صورت ادعای انحلال شرکت

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۶ #81658482

با سلام و احترام، ضمن تشکر، شرکتی در سال قبل پروانه حقوقی من را آزاد نکرد و اعلام کرد شرکت در مرحله انحلال است ولیکن قرارداد مرا تمدید می‌کند و حق‌الزحمه سال قبل را پرداخت می‌نماید. در نهایت پروانه را آزاد نکرد و حق‌الزحمه را نیز پرداخت ننموده. حال من پس از اظهارنامه، درخواست مطالبه وجه سال قبل را نموده‌ام از شرکت. آیا می‌تواند ادعا نماید شرکت در مرحله انحلال است و حق‌الزحمه را پرداخت ننماید. پیش‌بینی رای دادگاه چیست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام همه چیز به مفاد قرارداد شما و پیش‌بینی‌های درون آن بستگی دارد

سلام
شرکت تا ختم تسویه دارای حیات است ولو اینکه در حال انحلال و تسویه باشد . علی ای حال می توانید پیگیر حقوق قانونی خود باشید .

با سلام
مطابق با قرارداد تمدید شده حق الزحمه شما بایستی پرداخت شود، رای دادگاه قابل پیش بینی نیست و به ادله، مستندات و نیز کیفیت دفاع بستگی دارد.

سلام
بستگی به نوع شرکت و نوع قراداد داره، قاعدتا باید حق الزحمه را بدن ولی مثلا اگه شرکت با مسئولیت محدود باشه و سرمایه ای نداشته باشه،نمیشه از اموال شخصی اعضاء و مدیران شرکت مطالبه کرد

سلام وقت بخیر
رای دادگاه که قابل پیش بینی نیست و به ادله ابرازی طرفین و قرارداد شما بستگی دارد. ولی چنین ادعایی بسیار بعید است پذیرفته شود.

خیر همچین ادعایی پدیرفته نیست و باید حق الزاحمه پرداخت شود.

شرکت با شما قرارداد منعقد کرده و متعهد به پرداخت حق الزحمه شما در قبال ارائه خدماتتان بوده است.حتی اگر شرکت در حال انحلال باشد، این تعهدات پابرجا خواهد بود.با توجه به موارد ذکر شده، در صورتی که مدارک و مستندات کافی ارائه دهید،دادگاه ذیصلاح با بررسی اسناد و مدارک و همچنین شرایط شرکت در حال انحلال،احتمال دارد حکم به پرداخت حق الزحمه شما توسط شرکت صادر کند.
البته باید توجه داشت که فرآیند رسیدگی به دعاوی در دادگاه ها زمان بر بوده و ممکن است مدتی طول بکشد تا به نتیجه نهایی برسید و این همزمان با انحلال و تسویه حساب شود