آیا سفته وجهه قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۰۹ #81652884

با عرص سلام،

سوالی دارم درباره چک و سفته،

یعنی امکان پیگیری هست اگر که مبلغ پاس نشود؟ و اینکه برای رقمهای ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان سفته میتوان داد؟ در کل کسی که شرایط گرفتن دسته چک را نداشته باشد آیا راهی جز دادن سفته دارد؟

ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید، مرسی.

مشاوره حقوقی سفته
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله معتبر است و قابل مطالبه

بادرودوسلام سفته جزاسناد تجاری و امکان مطالبه می باشد.

دریافت سفته کاملا معتبر و قانونی است و قابل مطالبه

درود
سفته جز اسناد تجاری و قابل مطالبه است.

با سلام.
از جهت مبلغ سفته محدودیتی وجود ندارد.
سفته از اسناد تجاری و کاملا معتبر می باشد، ولی تکمیل آن دارای ظرافت هایی می باشد. به فرض مثال می بایست آدرس دقیق صادر کننده سفته و مشخصات کامل ایشان را درج کنید تا در صورت وقوع مشکل به راحتی امور حقوقی مربوطه را پیگیری کنید.

کسانی که مشکل چک دارند میتوانند از سفته استفاده کنند و سفته هم قابل پیگیری هست میتوانند سفته را واخواست کنند و دادخواست مطرح کنند اما محاسبه تاخیر تادیه اگر واخواست کرده باشید از زمان واخواست می باشد اگر واخواست نکرده باد از زمان دادخواست محاسبه میشود

سلام
بله سفته سندی هست که وجهه قانونی دارد