همسرم با فرزندمان که حضانتش با وی می باشد بدرفتاری می کند از چه طریقی می توانم برای سلب حضانت وی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۷ #81647788

سلام. حضانته دخترم طبق طلاق توافقی با پدر هستش. و دخترم ۲۳ مهر ۹۷ هفت سالگی اش تمام میشود. پدرش ازدواج کرده و دخترم با نامادری زندگی میکند. طی ملاقاتی که با دخترم داشتم اثار ضرب و جرح رو بدنش بود که پدرش کتکش زده بود و من بردم کلانتری و پزشکی قانونی و ساعت مقرر به پدرش تحویل دادم ولی اون شب همسایه ها تماس گرفتند که باز دخترمو کتک میزنند .منم با ۱۲۳ تماس گرفتم و جریان رو گقتم. عوامله اسیب های اجتماعی رفتند دمه خونه ولی پدر اجازه دیدنه دخترمو نداده.و بعده ترک محل زود از خانه خارج شدند و بچه رو جایه دیگه بردند. من آدرسه دیگه ای به ۱۲۳ دادم ومشاورا اول رفتند دمه خانه اصلی و از همسایه ها تحقیق کردند و همه تایید کردند کتک کاریه بچه توسط پدر و فحاشی های نامادری. و بعد رفتند خونه مادر پدر که باز ممانعت کرده پدر با دیداره دخترم. و گفته خودم میارمش مرکز. با تهدید به اجازه قضایی دیروز دخترمو اوردن مرکز اسیب های اجتماعی و دختزم گفته که منو کتک میزنند و اثار جدیدی رو بدنه دخترم بوده که عکس گرفتند و دوباره پدر دخترمو برده. من چطور میتونم دستور موقت بگیرم که دخترمو تا تکلیفه این پرونده مشخص بشع پیشه خودم نگه داری کنم ؟ ورو خدا دقیق راهنماییم کنید ؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
با مراجعه به شعبه دادگاهی که رای حضانت را صادر نموده اند مراجعه نمایید با نامه پزشکی قانونی و گزارش مرکز ۱۲۳ می توانید عدم صلاحیت پدر را برای حضانت فرزند اثبات نمایید.