خروج فرزندان از سن حضانت و نحوه گرفتن آن‌ها از مادربزرگ

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۰۰ #81610686

من از خانمم ۶ سال پیش جدا شدم و حضانت و نفقه بر عهده ایشون بود و من هفته‌ای دو روز حق ملاقات داشتم تا اینکه دخترام از سن حضانت خارج شدن، مادرشون ازدواج کرد رفت شمال و بچه‌هام رو برداشت برد و الان درست نزدیک پنج ساله نمی‌بینمشون که دو ماه پیش مادرشون خودش رو از ماشین انداخته بیرون، ضربه مغزی شده و اهدا عضو کردند. الان یکی ۱۳ و یکی ۱۱ سالشه، مادربزرگشون نمیذاره ببینمشون و علیه من بابت نفقه شکایت کردند که قاضی ماهی نفری دو میلیون زده و میگن یا بیا حضانت کارهای اداری مدرسه، ورزش و غیره رو بده به من، یا نفقه باید بدی و نمیذاریم ببینیشون. آیا راهی هست من بچه‌هام رو ازشون بگیرم؟ دادگاه میگن از حضانت در اومده یا دیوان عالی شکایت کنم یا میتونن بدون اجازه من برن حضانت بچه‌هارو بگیرن و قیم بشن؟ لطفا راهنماییم کنید که یکاری بتونم بکنم تا بیارمشون، ممنون از شما وکلای عزیز.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چون بچها از سن حضانت در آمده پس کسی نمی تواند حضانت را قبول کند همچنین در مورد قیمومت؛ پدر در صورتی که شرایطش رو داشته باشد بردیگران اولویت دارد .خصوصا اینکه مادرشان هم فوت شده

با سلام به علت رسیدن فرزندان به سن بلوغ، تصمیم با ایشان است ولی نفقه بر عهده شماست.

با سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه از سن حضانت خارج شده اند،تصمیم گیری با خود ایشان میباشد ولی مسئولیت پرداخت نفقه با ولی قهری(پدر) میباشد.

سلام نفقه فرزندان بعهده شماست و در ارتباط با ملاقات فرزندان با توجه به سن ایشان حق انتخاب با خودشان است

با سلام فرزندانتان خودشان تصمیم میگیری میکنند اما در مورد نفقه شما مکلف به پرداخت هستید

با سلام
با توجه به سن فرزندان و اینکه از حضانت خارج شده اند خودشان تصمیم می گیرند با چه کسی زندگی کنند ولی نفقه آن ها در هر صورتی به عهده شماست.

باسلام
اصلاح میگردد،
با توجه به اینکه فرزندان از حضانت خارج شده اند، لذا هرگونه تصمیم گیری در رابطه با محل زندگی با فرزندان میباشد و نفقه برعهده شما می باشد