خودرو سواری مستثنیات دین هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۴ #81596352

سلام.خانوم هستم. پدرم یه سمند داشت مدل ۸۹ که داد به شوهرم و اما نمیدونم بینشون چی دادن و گرفتن! ولی میدونم هنوز سند زده نشده. میخواستم از شوهرم طلاق بگیرم. میخوام بدونم آیا ماشینو میتونم توقیف کنم به خاطر مهریه ام؟ یا خودرو هم جزو مستثنیات هست؟ شوهرم هیچی به نامش نیست. نه خونه داره. نه زمین داره. هیچی به نامش نیست. اما مادر پدرش کلی زمین و باغ و مزرعه برنج دارن و در اختیار شوهرم گذاشتن و شوهرم میره میکاره و برداشت میکنه و پولش رو شوهرم برمیداره. اینو نمیشه کاریش کرد که قابت کنم شوهرم یه مزرعه برنج در اختیارشه؟ ماشینو چی؟ چی رو میتونم ازش بگیرم؟ حقوق نمیگیره شوهرم و از بس نزول داده سودشو میگیره زندگی رو اینجوری چرخونده حرام با پول مردم. این نزول دادن رو هم نمیشه توی دادگاه ثابت کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر مستثنیات دین نیست مگر موارد خاص

اثبات هر امری نیازمند دلایل است.
خودرو جزو مستثنیات محسوب نمی گردد مگر در شرایط خاص

باسلام
سرکار خانم شما برای وصول مهریه خود ازطریق دادگاه حتما باید اموالی را که در دفترخانه اسناد رسمی سند آنان بنام همسرتان است را به دادگاه معرفی کنید که در اینصورت قابل توقیف است در غیر اینصورت خیر.

باسلام
خودرو جزمستثنیات دین نیست ومیشود آن را توقیف کرد البته درصورتیکه وسیله امرار معاش نباشد .اما با توجه به سوال شما چون هنوز سند به نام همسرتون نخورده پس جز اموال ایشون نیست که بشه توقیفش کرد .درمورد اینکه فرمودید روی زمین پدرو مادرش کار می‌کنه بازم چیزی به نامش نیست که بخواهید توقیف کنید .درمورد نزول دادن باید اثبات کنید درابنصورت جرم بوده و مشمول مجازات میشود .