استناد به رد الزام به تمکین برای طلاق از جانب زوجه

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۷ #81588610

با سلام، زوجه هستم. به دلیل فحاشی و بددهنی‌های همسر یک‌سال است در منزل پدری سکونت دارم. دعاوی مختلف طرح شد، به پرداخت نفقه یک‌سال اخیر محکوم شد اما پرداخت کرد، دعوای الزام به تمکین زوجه هم در دادگاه بدوی رد شد هم در دادگاه تجدیدنظر، اما باز هم دعوای جدید مطرح کردن. زوج بارها به من فحاشی کردن، همچنین به پدر و مادرم. تهمت‌های زیادی به من زدن و قصد بردن آبروی من را دارد. از ترس آبرو، قصد بازگشت به زندگی مشترک ندارم. با توجه به رد شدن دعوای تمکین قبلی می‌توانم از خود دفاع کنم؟ بیم ضرر شرافتی را می‌توانم مطرح کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، دعوای الزام به تمکین را میتونه دوباره مطرح کنه،شما اگه واقعا شرایط قبلی باقیست با دلایل و‌شواهد (مثل شهود یا پیامک ) استناد کنید و بقای شرایط نامناسب قبلی را ثابت کنید.در این صورت دعوای جدید تمکین هم رد میشه و طبعا باید نفقه را هم بدهند، ولی اگر شرایط تغییر کرده باشه و بیم ضرر شرافتی و جانی و ... از بین رفته باشه، دعوی به نفع ایشون تموم میشه ... امیدوارم واقعا شرایط به نفع هر دو جهت ایجاد آرامش در زندگی و شروع یک زندگی خوب تغییر کنه

تا زمانی که شرایط زندگی مشترک فراهم نباشد میتوانید تمکین نکنید.

با سلام
به بقای شرایط قبلی که به موجب رای قطعی دادگاه احراز شده استناد نمایید و این زوج است که بایستی با دلایل محکمه پسند اثبات کند آن شرایط دیگر وجود نداشته و به اصطلاح تغییر رویه داده اند.

با سلام بله به رای قبلی دادگاه که قطعی شده است استناد کنید همچنین برای از بین رفتن بیم ضرر جانی و شرافتی دلایل محکمه پسند باید وجود داشته باشد.

سلام در حال حاضر زوج باید در مقابل ادله و مدارک شما دلیل قانع کننده ای برای دفاع از خود داشته باشد در غیر اینصورت مجددا اقدام وی بر الزام به تمکین بی ثمر خواهد بود .

سلام بله به همان دفاعیات قبلی و رای دادگاه قطعی استناد نمایید