اگر در دادگاه درخواست‌ کارشناسی بدم؛ آیا شکایت من در دفتر الکترونیک رو باطل می کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #81572934

در مورد یه فرقه تصادف که مصالحه ایی حل شده بود و بعد طرف هنگام مراجعه به تعمیرگاه زده بود زیرش طرف طرح دعوا کرده و کارشناس گرفت کارشناس به ناحق من رو مقصر کرده من رفتم در دفتر خدمات الکترونیک طرح دعوا کردم ولی امروز صب یک احضاریه از کلانتری برای من اومد و در اون از من مدارک ماشین و اگه به نظر کارشناسی اعتراض دارم در کلانتری انجام بدم منم اعتراض ام نوشتم شنبه نوبت دادگاه اگر در دادگاه من درخواست‌ کارشناسی بدم آیا شکایت من در مورد این موضوع در دفتر الکترونیک رو باطل می کنه آیا اون شکایت قابل پیگیری هست و این که من روی شکایت اون اعتراض کارشناسی نهادم مورد نداره نباید خودم شاکی اون می شدم حالا که اون شاکی من شده فرقی نمی کنه چون منم شاکی اش هستم ولی نوبت دادگاه من نرسیده

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر تصادف شما جرحی است و به شما هم آسیبی رسیده باشد و مقصر نباشید شما هم میتوانید شکایت کنید اگر تصادف شما با طرف جرحی باشد و ایشان شکایت کرده باشند و شما به نظریه پلیس اعتراض داشته باشید اعتراض شما را به هیئت سه نفره کارشناسان ارجاع می‌دهند تا رسیدگی شود اما اگر تصادف خسارتی است در مورد تصادف های خسارتی موضوع قابل طرح در دادسرا نیست

در همه این موارد اگر بین شما و طرف مقابل مصالحه نامه ای نوشته شده باشد و از شما رضایت داده باشند توافقی که بین شما تنظیم شده معتبر است و طبق قانون باید عمل شود