بدلیل واهی بودن شکایت دادخواست خواهان باطل شد، حالا اولا چون من خوانده بودم میتوانم تقاضای هزینه را بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۷ #81561374

سلام
از من برای یک مبایعه نامه شکایت شد که جعل و سفید امضا هستش و بدلیل واهی بودن شکایت دادخواست خواهان باطل شد، حالا اولا چون من خوانده بودم میتوانم تقاضای هزینه وکیل و کارشناس و... را بدهم دوم اینکه هر ده میلیون تومان که هزینه کرده باشم برای وکیل و... دادگاه چقدر از محکوم ‌علیه میگیرد؟

ســـــپـــــاسگزارم

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، بله شما میتوانید هزینه های دادرسی(شامل هزینه کارشناسی) و حق‌الوکاله وکیل بر اساس تعرفه را از طرف مقابل مطالبه و دریافت کنید.

سلام
بابت هزینه کارشناسی و حق الوکاله تا سقف تعرفه می توانید دادخواست مطالبه بدهید.

سلام، هزینه و حق الوکاله درج شده شما در وکالت نامه قابل مطالبه است.

درود
هزینه دادرسی و حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است.