آیا می توانم در دادگاه تجدید نظر با توجه به اینکه نظریه کارشناسان نقشه برداری با صورتمجلس تحدید حدود ملک همخوانی ندارد تقاضای هیات کارشناسی مجدد نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #81537544

سلام،
در دادگاه بدوی که درخواست خلع ید داده بوده ام، قاضی بابت تعیین متراژ و تعیین حدود ملک موضوع را به کارشناس ثبتی ارجاع داده است که کارشناس نقشه بردار یک نفره و همچنین سه نفره ملک را به طریقی نقشه برداری کرده اند که به هیچ وجه با صورتمجلس تحدید حدود اداره ثبت همخوانی ندارد و قاضی هم بر اساس نظریه کارشناسان رای به ضرر بنده داده است
آیا می توانم در دادگاه تجدید نظر با توجه به اینکه نظریه کارشناسان نقشه برداری با صورتمجلس تحدید حدود ملک همخوانی ندارد تقاضای هیات کارشناسی مجدد نمایم و آیا اگر با ادله به دادگاه تجدید نظر ثابت کنم که نظریه کارشناسان اشتباه بوده است قاضی تجدید نظر دوباره هیات کارشناسی تعیین می کند؟ ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید در مرحله بدوی به نظریه کارشناسی اعتراض میزدید .
اما اکنون نیز تنها راه ارائه درخواست خود طی لایحه ای به دادگاه تجدید نظر است

با سلام
با تنظیم درخواست کتبی از مرجع مورد نظر تقاضای ارجاع امر به نظر هیئت کارشناسی سه نفره را درخواست نمایید

بله در قالب یک لایحه دفاعی تقاضای خودتان را به سمع نظر قاضی پروند منعکس فرمایید