لطفا بگین مبلغ دیه من چقدر میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #81491706

خراشیدگی وسیع و عمیق پیشانی با امتداد به هر دو ابرو و پلک فوقانی هر دو چشم بطوری که یک چهارم داخلی ابروی چپ و نیمه فوقانی دو سوم ابرو راست کنده شده است ۲/ ناحیه خراشیدگی قدام فرق سر (دامیه) ۳/ جراحت عمیق پل بینی و بالای لب فوقانی در سمت چپ ( دو دامیه ) ۴/ جراحت مخاطی لب فوقانی (حارصه) ۵/ کبودی پایان جذب قدام زانوی چپ و قدامی فوقانی ساق چپ و داخلی فوقانی بازوی راست (سه کبودی ) ۶/ سیاه شدگی در حال جذب قدامی میانی بازوی چپ ۷/ شکستگی به میزان هشت درصد از سطح نمایان دندان _۸/ شکستگی به میزان ۵ درصد از سطح نمایان دندان

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه دیه متعلقه به شما احتمالا در حکم همراه با ارش می باشد و ارش مقدار جنایتی است که در قانون در مواردی که دیه معین نشده است از سوی دادگاه تعیین خواهد شد لذا مقدار دقیق آن پس از رویت حکم صادره امکانپذیر است علی ابحال دیه دامیه حارصه و دو دامیه و دیه شکستگی ۸درصد به اضافه ۵ درصد جمعا حدود ۶۶ میلیون تومان می شود.

دادگاه با توجه مدارک پزشگ قانونی دیه را مشخص معین میکنه