کتک زدن زن نامحرم چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷,۵۸۲ #81484305

سلام
برادر زن طبقه بالاییمون یه سوال پرسید داشتم با خوذهرش که زن همسایست میگفتم چرا در پنجره هارو باز گداشتی تو این سرما بعد هی میگفت میام میام نمیومد بعد این برادش اومد پایین بهم گفت جرا انقد سرو صدا میکنی؟ گفتم به تو چه ربطی داره؟ گفتم خیلی ربط داره بعدم دستشو برد بالا که بزته منم از خودم دفاع کردم دقیقا یادم نمیاد فکنم اون اول منو زد بعد محکم یه سیلی نه دو سیلی نه شاید ۱۰۰ تا دست بهم زد او کتک خوردم بعد خواهرش از بالا اومد پایین دوباره با همذیگه منو زدن او منم میزدم تو صورتش که بره اونور در اعضای ۵ تا سیلی اون من فقط یه سیلی جوابشو میدم بعد برادرش او خودش با هم منو زدن نشکونم گرفت محکم پسره سیلی بیش از حد محکمی زد که چشامو نتونستم باز کنم تا یه چند ثانیه نشکونم گرفتم شکممو دوباره تا یه ۱۵ دقیقه فقط کتک میخوردم او نمیتونستم کاری کنم فقط دفاع اونم در مقابل ۱۰ تا ۱ دفاع بعد اب جوش و از روی گلز ریخت یه ذرش ریخت رو پام مرده فوش مادرم فوش ناموسی میداد منم جوابشو میدادم بعد دوباره میومد کتکم میزد محکم تر زنه بردارشو گرفت بردش عقب که خودش بیاد بزنه هرچی میزدم ده تا میخوردم ذرو بستم ردشون درو با لگد باز کردن دوباره اومدن تو دوباره انقد کتک خوردم که ینی جونم دیگه اخرش رسیده بود بعد پسره گفت به خداهرش برو بیرون اونم رفت پایین پسره هم از تو چشمی دیدمش درو گرفته بود که زنه بره بعد خودش دوباره بیاد دست بزنه یه بلایی سرم بیاره یا کتکم بزنه رفتم تو بالکن خونمون جیغ میکشیدم که مردم بیاید کمکم کنید مردهم فرار کرد با زنه حالا حکمش چیه من الان رو دستام کبوده دملغم استخونش باد کرد سیاه سیاه پایین لبم خونی بالا جشم خونی تازه یادم رفت بگم بین دعوا کفشمم میخواست دربیاره مرده که دوباره دست درازی کنه دوتاییشون جونمو از تنم کشیدن بیرون.. شکایت کنم حکمشون چیه؟ اونا هیچ صدمه ای ندیدن هیچی اگرم باشه شاید یه حش کوچیک من تمام دستامو صورتم کبوده

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
به محض دعوا باید با پلیس ۱۱۰ تماس می گرعتین تا گزارشی در اینخصوص تنظیم نماید..
حال هم می تواتید شکایتی علیه طزفین به اتهام فحاشی، ورود به عنف و ایراد ضرب و شتم علیه شما.. از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت تا موضوع در دادسرا مطرح و پس از معرفی به پزشکی قانونی و اخذ گواهی پزشکی قانونی مبنی بر تائید صدمات یادشده نسبت به پیگیری و اثبات شکایتتان اقدام نمایید..
موفق باشید..

شما ابتدا با ثبت شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی و پزشکی قانونی و با شهادت شهود دعوی را اثبات کنید طرف مقابل به مجازات جرم فحاشی و دیه محکوم می شود.