کل زمینی که فروشنده در مجاور ملک یاد شده داشته را به شخصی فروخته؛ چه کار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۹ #81482200

با سلام
زمین کشاورزی ۴۰۰ متری به عنوان زمین مسکونی تفکیک نشده خریده ام فروشنده در قولنامه ذکر کرده که حق باز کردن در به کوچه ۸ متری را دارم....با توجه به اینکه زمین تفکیک نشده درحال حاظر کل زمینی که فروشنده در مجاور ملک یاد شده داشته را به شخصی فروخته....کوچه ۸ متری هم که بنده حق در باز کردن دارم رو هم فروخته....خریدار جدید قصد رها سازی کوچه را ندارد و تصمیم به دیوار کشی تا مجورت ملک بنده....
شهرداری هم اعلام کرده که تا سر همین زمین ( دقیقا نبش ابتدایی ملک بنده ) کوچه ادامه دارد و رها سازی بیشتر طول کوچه اختیاری است....
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که درقرارداد شما ذکرشده باشد حق کوچه دارید میتوانیدقرارداد را فسخ نمایید.

با سلام
طبق فرمایشات شما ، اگر در متن مبایعه نامه فروشنده به وجود کوچه ۸ متری و امکان باز کردن درب برای شما قید و ثبت شده است و حال خریدار جدید این امکان را از شما ساقط نموده لذا شما صرفا میتوانیدبر علیه فروشنده اقامه دعوی نمایید و ایشان را ملزم به تحویل زمین طبق قرارداد نمایید.
موفق باشید

سلام
شما حق فسخ قرارداد را دارید
ولی باید طبق قولنامه رسیدگی شود

به عنوان اولین اقدام اظهارنامه ای از طریق دفترخدمات قضایی برای فروشنده ،جهت رفع مشکل ارسال نمایید.