ورود با تخریب و شکستن قفل در و ورود با عنف چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۶۱۸ #81470

سلام
بنده آپارتمانی را از کسی خریداری کردم، ۴۰میلیون هم دادم،۱۵ میلیون قرار بود در تاریخی بدهم که ایشان از گرفتنش امتناء کردن، چند روز بعدش اظهارنامه فرستادن که معامله به خاطر ندادن این ثمن فسخ هست، و خانه رو اجاره دادند، ولی برای فسخ معامله نه قرارداد فسخی امضاء شد نه ایشان شکایت نکردند که فسخ با حکم دادگاه بشه، من از ایشان به خاطر اجاره دادن مال غیر شکایت کردم، قاضی قبول نکرد و گفت ایشان اعلام فسخ کردن و اجاره دادن، از تعقیب کیفری فقط خازج شد، الان بعد یک سال من به ایشان اظهارنامه فرستادم که هنوز فسخی صورت نگرفته،پولتون کامل از همان تاریخ موعدش حاظره، تخلیه کنید و تحویل بدهید، خونه تخلیه شد، چون این آپارتمان مشاء یک طبقه دیگست که طبقه دیگه هم برای خودمه و مادرم ساکنشه، خونه اون رو قفل زدم، درب حیاطم قفلش تعویض شد، تا تکلیف مشخص بشود، بعد این کار مادرم تماس گرفت که فروشنده مستاجر جدید آورده که اسباب وارد کنن، ایشان به ۱۱۰ زنگ زدن که خونه برای منه،با مدارک قبلی که داشت ،۱۱۰ به من زنگ زد گفت مدارکتونو بیارید ببینیم جریان چیه، ولی بعد اینکه مامور کلانتری رفته ، تا من به کلانتری برسم با چند نفر دیگه قفل ۳ تا در (حیاط، را ه پله که در داره، و درب واحدو) شکستن و وارد شدن و اسباب مستاجر را وارد کردند، مادرم هم پشت در بوده ، تنها در خانه، به پلیس و فروشنده گفته صبر کنید تا پسرم بیاد ، ولی قفل را شکستن و مادرم رو هل دادند، وبا تهدید و دادو فریاد وارد شدند، مادرم میگه با یه تبر مانندی در و شکستنو وارد شدن ،یکی -۲تا از همسایه ها هم دیدن که دارن قفل را میشکنن
ملک هم ۲ طبقه مشاء هست ، مادرم که خونه بوده گفته خونه امانت پیش منه ، بگذارید پسرم بیاد
من رسیدم دیدم در رو شکستن ، به ۱۱۰ زنگ زدم، مامور پلیس اومد گذارش نوشت که قفل دربها شکسته شده ، همون ماموری که به من گفت مدارکتونو بیارید کلانتری
الان میخوام ازش به خاطر ورود به عنف،تخریب و تهدید شکایت کنم
میخواستم بدونم که آیا قاظی نمیگه که ایشان خونه خودش بوده ، اظهارنامه فسخ فرستاده و به خاطر حکم قبلی که از تعقیب کیفری خارجش کرده بود، ایشون میتون میتونست قفل رو بشکنه،

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید قرارداد مطالعه شود . اگر در قرارداد حق فسخ وجود داشته و فروشنده به درستی از حق خود استفاده کرده ، باز هم جنبه کیفری ساقط است چون به به محض اعلام فسخ ، سوء نیت فروشنده قابل احراز نیست .

با درود فراوان
مدارکتان بایستی بررسی شود و بدلیل طولانی بودن کاراکتر سوالتان بایستی از طریق مشاوره تلفنی سوالتان را مطرح نمایید .