آیا امکان پس گرفتن سند وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۶ #81447664

سلام
ممکنه بعد از تحویل سند و نتوانستن برآورده کردن مشکلات شهرداری و پایان کار سند را پس بگیریم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان باز پس گیری نیست.

سلام.مشخص نکردید از چه شخصی سند را پس بگیرید اگر منظور خریدارتان است خیر نمی توانید

با درود امکان برگشت نیست، فقط با توافق یکدیگر میتوانید آن را برهم زنید (اقاله کنید).

با سلام، باید سوال را واضح مطرح کنید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر ملکی در حال ساخت باشد باید پایان کار را بگیرد . بدون اخذ پابان کار سند داده نمی شود .

به صرف مشکلات شهرداری اگر قراردادی با دیگری بسته اید مجوز بازپسگیری سند نمی شود

سوالتان با ابهام است و توضیحات کاملی نداده اید ولیکن اگر قراردادی با شخصی دارید که ملک را فروخته اید و سند را داده اید خیر نمیشود سند را پس بگیرید