اثبات ضرب و شتم چطور است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۹۵ #81431529

سلام، من در جلسات مشاوره قبل از دادگاه الزام به تمکین از سوی شوهرم، گفتم که تمکین خواهم کرد منتها ایشان کنترل خشم ندارند و مرا مورد ضرب و شتم قرار می دهند، اما ما مدت سه سال است که عروسی نکردیم و در دوران عقد هستیم و زندگی مشترک نداشتیم و من در مدت سه سال هنوز به خانه شوهر نرفتم و فقط دو بار شوهرم سه سال پیش یه چک دو گوشم زد،سوال اول، من در این مدت به زنگ و پیام های شوهرم اصلا جواب نداده ام، آیا مصداق عدم تمکین بنده حساب می شود؟ چگونه می توانم در دادگاه ثابت کنم که ایشان کنترل خشم ندارند و مرا کتک می زنند؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق پزشکی قانونی اقدام نمایید.

سلام
می توانید برای اثبات به شهادت شهود استناد نمایید
در مورد تمکین نیز چنانچه زناشویی واقع نشده به حق حبس خود استناد کنید

سلام وقت بخیر
در ابتدا اقدام به اخذ گواهی پزشکی قانونی نمایید. میتوانید شهادت شهود خود را ارائه نمایید.

اثبات ضرب و شتم با شهادت شهود قابل اثبات میباشد.اما ضرب و جرح گواهی پزشکی قانونی و دیگر ادله را میطلبد.

سلام .شما برای اثبات نیاز به نامه پزشکی قانونی.شهادت شهود یا ادله وقراین دیگری چون فیلم و... نیاز دارید

با درود بدوا از طریق پزشکی قانونی اقدام کنید

سلام
درصورتی که نزدیکی بین شما وشوهرتان انجام نگرفته ، مجبور به تمکین نیستید واگر مورد ضرب وجرح واقع شده اید با دلایل مختلف چون شهادت شهود فیلم ضرب وجرح یاگواهی پزشکی قانونی با قرائن دیگر میتوانید اثبات کنید