آیا پسر ۱۴ ساله خودش می تواند انتخاب کند که با کدام یک از والدینش زندگی کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۹ #81387922

سلام آیا پسر ۱۴ ساله که پدر و مادرش از هم جدا شدن و مادرش ازدواج مجدد نموده است
میتواند به اختیار خود بدون رضایت پدر به منزل همسر مادرش مراجعه کند
ایا امکان انتخاب یکی از والدین جهت ادامه زندگیو زیستن برای وی وجود دارد؟ شرایط چیست ؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شرط خروج از صغر طفل ذکور رسیدن به سن ۱۵ سال است.

قانونا خیر . ولی دردادگاه باتوجه به اظهارات شما وتایید دادگاه حق انتخاب دارید

با سلام به علت تحت حضانت بودن ایشان تا ۱۵ سال طرف مقابل حق اعتراض خواهد داشت هر چند دادگاه
برای رعایت مصلحت ایشان حق تصمیم دارد و امکان اجبار نوجوان ممیزی که خود از تحت حضانت بودن اعراض میکند وجود ندارد. ولی برای پرهیز از درگیری در پرونده قضایی بهتر است این تصمیم با رسیدن به ۱۵ سالگی اتخاذ شود.