دامادم نفقه نمی دهد و برای پرداخت نکردن مهریه منزلش را به شهرستان تغییر داده تا ادعای اعسار کند آیا می تواند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۱ #81379

سلام . دختری ۲۳ ساله دارم که دو سالی است که با پسر عمه اش ازدواج کرد. حدود دو ماه پیش دامادم دخترم را بیرون کرده و طی جلساتی که با کارشناس حقوقی که از طرف دادیار تعیین شده بود اذعان به نخواستن دخترم کرده است. ترک انفاق از سوی دادگاه تایید شد. ایشان تمام وسایل خود را برده و اقدام به فسخ قرارداد اجاره کرد و طی پیغامی ما را ملزم به بردن جهیزیه ی دخترم کرد که همان کارشناس جهیزیه را صورتجلسه و ما انها را تحویل گرفتیم. از انجایبکه دخترم علیه ایشان بدلیل ترک انفاق و برای مقداری از مهریه اش به دادگاه و ثبت طرح دعوی کرده و از طرف ثبت برای ایشان ابلاغیه ارسال شده، دامادم قصد تغییر شهر محل سکونت خود و شغلش را دارد تا از زیر دین خود شانه خالی کند.
۱. دخترم چه کاری میتواند انجام دهد؟
۲. ایا در صورت فرار ایشان میتواند همه حقوق دخترم را پایمال کند؟
لطفا هر چه زودتر پاسخ مرا بدهید؟
ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تغییر شهر محل سکونت دامادتان مانع عدم پرداخت مهریه نشده و چنانچه مال و اموالی بابت توقیف از ایشان سراغ ندارید در صورتی که ایشان عدم توان مالی خود را اثبات کند برای ایشان اقساط تعیین می شود و در صورت عدم پرداخت اقساط می توانید حکم جلب ایشان را بگیرید.