برای گرفتن طلاق میتونم تحت عنوان عسر و حرج از شوهرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #81365644

سلام من می‌خوام از شوهرم جدا بشم بخاطر این که حق تحصیل داشتم و مانع تحصیلم شد و یکسال از مدرسه عقب افتادم و ۳ ماه هم زندگی مشترک داشتیم ولی ایشان به دلیل ترس از حق و حقوق مالی عمدا با من نزدیکی نمی‌کردند و به دلیل بیکاری خشکبار خانه را میفروخت حتی طلا و فیلم ساختگی که در آن فیلم من را مجبور کرد که کتکاری رو به گردن بگیرم و این فیلم را به اقوام و حتی معلمم فرستاده بود و با این فیلم قصد روانی جلوه دادن من و ترساندن من که با این فیلم میتوانم از تو دیه بگیرم و با استفاده از این فیلم از من شکایت کرد و اتهاماتش توسط قاضی ثابت شد و به نفع من شد من میتونم تحت عنوان عسر و حرج ازش شکایت کنم برای طلاقم من دیگه نمیتونم تحملش کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسد از طریق ادعای عسر و حرج و با اثبات آن از طریق تایید باکرگی خود برغم گذشت مدتی مدید از زندگی مشترک بتوانید درخواست طلاق را مطرح کرده و نتیجه بگیرید .

با سلام
شما میتوانید دادخواست طلاق بدهید و حتی عدم سلامت روان وی را نیز با توجه به کارهایی که در حق شما انجام داده درخواست کنید.
مؤید باشید