ماشینمو به صورت قانونی توقیف کردن من چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۴ #81356245

باسلام بنده دو عدد چک به صورت امانت به شخصی واگذار کرده ام که در بی جک امانتی بودن چک را تحریر و امضا کرده است ودرقبال مبلغ چکها سفته نیز داده ولی چکها را به شخص دیگری واگذار و چکها برگشت خورده ودر شورای حل اختلاف رای به توقیف خودرویم گرفته با شرح تامین خواسته مبلغ چک بنده چه اقدامی کنم که به حقوق قانونیم برسم

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با پرداخت وجه چک ها رفع توقیف نمایید
سپس نسبت به مطالبه وجه و خیانت در امانت بر علیه شخص مذکور اقدام قانونی کنید

با سلام بعد از پرداخت وجه چک نسبت به سفته ها اقدام حقوقی کنید. اگر چک ها را امانی داده اید علیه انتقال دهنده آن اقامه شکایت خیانت در امانت نمایید.

با توجه به امانی بودن چکها و اثبات این موضوع در مراجع قضایی اقدام به طرح دعوای خیانت در امانت کنید

سلام شما باید اثبات کنید که چک ها امانی بوده و شخص مرتکب خیانت در امانت شده است
در صورت تمایل و راهنمایی بیشتر تماس حاصل نمایید