آیا اتحادیه صنف آرایشگران پیگیری میکنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۵ #81349580

بنده برای رنگ و دکلره موهام به آرایشگری مراجعه کردم که ایشون فرمودن مدل درخواستی من رو با هزینه ۷۰۰ هزار تومان میتونن انجام بدن با مواد درجه یک آلمانی و تضمین میکنن که موهام اصلا نسوزه و از بنده هم ۱۰۰ هزار تومان پیش‌ پرداخت گرفتند
اما روزی که مراجعه کردم ایشون همون مدل رو گفتن میتونن تضمین کنن که در میارن ولی گفتن مبلغش ۱میلیون و ۲۰۰هزار تومان میشه با مواد درجه یک و وقتی من گفتم قبلا گفتن ۷۰۰هزار تومان ایشون گفتن با مواد ایرانی این قیمت میشه اما من تضمین نمیکنم موهاتون نسوزه و من گفتم پس با همون مواد خارجی انجام بدن و با صحبت کردن راضی شدن که ۹۰۰ هزار تومان بگیرن
کارشون رو که شروع کردن حین صحبت با همکارانشون متوجه شدم ایشون بنده رو به عنوان مدل آموزشی برای متربی ‌شون قرار دادن و همینطور تقریبا اواسط کار فهمیدم ایشون قصد دارن عکس بگیرن از بنده و داخل پیجشون که قبلا هم خودم اونجا کارهاشون رو دیده بودم بگذارن وقتی بنده مخالفت کردم ایشون گفتن نمیشه و باید عکس و فیلم بگیرن چونکه تخفیف دادن، اما قبل از شروع کارشون اصلا چنین صحبتی نکرده بودن و من اصلا راضی به اینکار نبودم
اواخر کار ایشون و همکاراشون مدام شروع کردن به تعریف کردن از کارشون و آخر هم ایشون گفتن همون مدلی هست که میخواستید اما من اصلا از نتیجه راضی نبودم و ناراحت هم بودم بخاطر هم قیمت و هم عکس و فیلمی که گرفته شد و هم اینکه ایشون تمام موهای بنده رو دکلره کرده بودن در صورتی که بنده مدلی که نشون داده بودم فقط پایین موها دکلره بود
الان هم بعد از گذشت یک هفته تمام موهای بنده رنگش عوض شده و وز شده و میریزه

میخواستم بدونم آیا میتونم بابت این مسائل شکایت کنم؟
آیا مبلغ پرداختی رو میتونم پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن گزارش موضوع به اتحادیه صنفی می توانید از آرایشگر از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت کنید

باسلام ازطریق اتحادیه صنف آرایشگران پیگیری نمایید در صورتی که به نتیجه ای نرسیدید میتوانید تامین دلیل نمایید و علیه آرایشگر شکواییه یا دادخواست تنظیم نمایید.

سلام . جهت اعلام تخلف به اتحادیه آرایشگران شهرتون مراجعه کنید

بله امکان پیگیری وجود دارد.

درود بر شما، بدوا شما می‌توانید از طریق اتحادیه این موضوع را پیگیری و در خصوص آسیب دیدگی موهایتان و نیز تهیه و انتشار بدون رضایت فیلم و عکس، می‌توانید علیه ایشان شکایت کیفری تنظیم و از طریق مراجع قضائی اقدام فرمائید.

درود و عرض ادب
هم از طریق اتحادیه و هم از طریق کیفری می توانید اقدام نمایید‌.

میتوانید از طریق اتحادیه مربوطه شکایت کنید همچنین براساس میزان آسیب وارده به مو و نیز تهیه فیلم و عکس بدون رضایت شکایت کیفری مطرح نمایید