بعد از فوت پدرم تکلیف خونه چی میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۹ #81346485

با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بگم من پدرم دوتا زن گرفته و از زن اولی چند تا بچه داره الان دومیشم بچه داره مادر من زن دومی هستش و الان بابام خونه رو به نام مادرم کرده میخواستم بدونم بعد از فوت پدرم تکلیف خونه چی میشه و اسباب اثاثیه مال اون شخصی که خونه به نامش هست یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خانه برای مادرتان است لیکن اسباب آن خیر.

سلام، نسبت به منزل نمی توانند ادعایی داشته باشند، لیکن وسایلی که متعلق به پدرتان بوده و ادله ای جهت اثبات ان همچون فاکتور خرید به نام ایشان وجود دارد جزو ماترک محسوب می شود.

با سلام
با انتقال ،مالکیت مستقر شده است در مورد اثاثیه جزماترک باشد مگر ثابت شود که مالکیت وسایل متعلق به همسر متوفی است .

خیر اسباب منزل مال ورثه وقابل تقسیم بین وراث هستش

در خصوص منزل مالکیت به مادر شما تعلق دارد جزو ماترکه محسوب نخواهد شد ،در خصوص سایر وسایل منزل،با توجه به فاکتور آنها جزو جهیزیه ،اموال،مادرتان نباشد ماترکه حساب خواهد شد

سلام
در خصوص منزل که مالکیت از آن مادرتان است .در خصوص اسباب و اثاثیه به غیر جهیزیه و آنهایی که فاکتور خرید به نام مادر تان است مابقی جز اموال ماترک محسوب خواهد شد .

با سلام
در مورد خانه که تکلیف مشخص است به نام مادرتان است اما در مورد اموال چنانچه دارای فاکتور بنام مادرتان نباشد و جهیزیه هم نباشد جزو ماترک حساب میشود .