آیا نسبتبه نصب دوربین همراه با میکروفون در ساختمان مسکونی می توان تحت عنوان استراق سمع شکایت نمود ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۴ #81305

با سلام
در مجتمع مسکونی حدود ۲۰۰ واحد هیئت مدیره یه جهت افزایش امنیت و موارد فحاشی و دردگیری های پیش آمده در نگهبانی اقدام به نصب میکروفون جهت دوربین مداربسته آن نموده است و همچنین نرم افزار موبایل دوربین مداربسته روی گوشی های مدیر داخلی، رئیس و نائیب رئیس نصب و آنان قادر به دیدن تصاویر دوربین ها بوده اند. حال بعد از گذشت مدتی تعداد از ساکنین فقط از یکی از اعضای هیئت مدیره به صورت حقیقی شکایت نموده و وی را متهم به نصب دوربین و گفت و شنود نموده اند.
آیا این شکایت می تواند مشکلی برای آن شخص به وجود آورد ؟
سپاس

مشاوره حقوقی استراق سمع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باموافقت اعضا ساختمان مشگلی ندارد

سلام هر گونه اقدامی که در آپارتمان صورت می گیرد باید با تشکیل مجمع عمومی و تصویب طرح در آن باشد . در این صورت منع قانونی ندارد .

اگرنصب دوربین با تصویب مجمع عمومی باشد . مشکلی برای آن شخص نخواهد داشت

با سلام چنانچه اقدام هیئت مدیره ساختمان بر اساس تصویب و تایید آن طبق آیین نامه قانون تملک آپارتمانها باشد صحیح می باشد و الا اقدام فوق عمل مجرمانه بوده و برای ایشان قانونگذار مجازات تعیین نموده است