آیا بعد از رای پزشک قانونی می توانم اعتراض کنم یا اینکه باید بعد از رای دادگاه اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۳ #81291160

با سلام و احترام
بنده در تاریخ مهر ۹۸ تصادف کردم اسیب های وارد شده به شرح زیر می باشد:
۱-شکستگی بازوی چپ و عمل جراحی که پلاتین گذاشته شده
۲-کبودی بازوی چپ
۳-خراشیدگی ساق پا
۴- اسیب عصب دربازوی چپ که ۲۰ درصد از عصب دستم از کار افتاده
۵-بخیه خوردن زانوی چپ
بعد از معاینه مجدد پزشک قانونی میزان ارش ۴ درصد دیه کامل انسان اعلام کردن
ایا این میزان درصد درست می باشد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجموع دیات شما بیش از بیست و پنج میلیون تومان می شود به کدام قسمت نظر اعتراض دارید

شما میتوانید به نظریه پزشک قانونی اعتراض نمایید درصورت صلاحدید دادگاه به پزشک قانونی دیگری معرفی خواهید شد.

به نظر پزشکی قانونی نیز میتوان اعتراض کرد.

سلام شما می توانید به رای پزشکی قانونی اعتراض نمائید/.

سلام
میزان دیه شما با توجه به نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام خواهد شد.