مشاور املاکی کلاهبرداری کرد و بعد با وثیقه آزاد شد و الان متواری شده،من چطور ضررو زیان خودم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #81247

باسلام
بنده برای رهن یک خانه به املاک مراجعه نمودم یک سال پیش که املاک ۳۰میلیون پول من را کلاهبرداری کرده الانم محکوم به کلاهبرداری و هفت سال زندان و رد مال شده با یک سند به ارزش ۲۰۰ میلیون وثیقه گذاشته و متواری شده ایا در حدود یک سالی بنده ضرر و زیان دیدیدم را از ضمانت او که وثیقه ۲۰۰میلیون تومن هست قابل پرداخت هست و اگر ملک کارشناسی شده ارزش مبلغ ۳۰ تومن هم نداشته باشد ایا کارشناس را می توان باز خواست کرد و فروش ملک و مزاییده به چه صورت می باشد ممنون میشم راهنمایی کنید
الان پرونده در مرحله اجرای احکام می باشد اولین ابلاغ را به متهم داده اند ولی متواری شده ایا مستقیم به ضامن ابلاغ می شود یا مرحله حکم جلب هم دارد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باید طرف یک ماه شخص را در دادگاه بیاورد

به وثیقه گذار ابلاغ میشود ظرف یک ماه متهم را حاضر نماید در غیر این صورت از وثیقه دریافت میشود