آیا میتوانم اقدام به نصب حفاظ روی تراس خود نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۰ #81243988

با سلام
آیا بنده می توانم روی تراس واحدم حفاظ فلزی بزنم و سایر ساکنین ( ۱۸ واحدی ) معترض به علت به هم خوردن نما ساختمان نمی توانند بشوند؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر بالکن شما روبه نمای ساختمان باشد شما نیاز به اجازه تمام مالکین آپارتمان داریید و نمی توانید تغییر در نمای ساختمان ایجاد کنید اما اگر بالکن شما رو به نما نباشد جزو قسمت اختصاصی محسوب می‌شود و می توانید حفاظ نصب کنید.

با سلام

با توجه به ماده ۹قانون تملک آپارتمانها که بیان میدارد
هر یک از مالکین می تواند با رعایت مقررات این قانون و سایر مقررات ساختمانی عملیاتی را که برای استفاده بهتری از قسمت اختصاصی خود مفید می داند انجام دهد هیچیک از مالکین حق ندارند بدون موافقت اکثریت سایر مالکین تغییراتی در محل یا شکل در یا سردر یا نمای خارجی در قسمت اختصاصی خود که در مریی و منظر باشد بدهند.

توضیح اینکه اولا هر اقدامی از سوی مالک یا مستاجر در ساختمانی که اداره آن برابر قانون تملک آپارتمان هاست، بدون توافق اکثریت ممکن نیست؛ دوما چنانچه نصب حفاظ موجبات ایجاد خطر و تهدید را برای ساکنین ایجاد کرده نماید، نصب حفاظ قانونی نخواهد بود

سلام مانعی ندارد .

با سلام
اگر موجب ضرر کسی نشوید خیر

چون اختصاصی خودتان است خیر نمیتوانند مانع شوند مگر اینکه نمای ساختمان را معیوب نماید .

اولا چون اختصاصی شماست کسی نمی تونه مانع شود ودرغیر اینصورت اگر ضرورت ایجاد کند باز هم نمی توند مانع شده