چه نوع خواسته ای باید در دادگاه مطرح کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #81235414

مادر بنده تنها ورثه پدربزگم که پدر ایشونه میشه یک بردار داشتند که زود تر از پدرش فوت شده و قانونا جز ورثه نیست
ما مراحل انحصار وراثت رو انجام دادیم و به اخرش رسبده بود که رفته بودیم به اداره ثبت تا سند بزنیم اما فرزندان دایی ما که گفتم زود تر از پدرشون فوت شدند دادنامه ای رو اوردند به اداره ثبت دادند که در ۲۰ سال قبل دادگاه یک صلح نامه عادی رو تنفیذ کرده و مفاد این صلح نامه اینه‌که پدر بزرگم اموالش رو به آن ها صلح کرده الان اداره ثبت کار ما رو انجام نمیده و تعلیق شده برای پیگیری این پرونده ما بابد چه دادخواستی به دادگاه بدیم؟
لازم به ذکر است که این فرزندان دایی سابقه خوبی ندارند و کار های خلاف زیادی انجام دادند و با توجه به سابقه آن ها میدونم که یا دادگاه خلافی انجام داده یا خود آن ها لطفا راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه دادنامه حضوری باشد امکان اقدام وجود ندارد.

سلام اگر دادنامه حضوری باشد نمیتوانید اقدامی کنید

اگر دادنامه حضوری باشد نمیتوانید اقدامی کنید ولی در صورتیکه رای تنفیذ صلح نامه به صورت غیابی صادر شده باشد میتوانید درخواست واخواهی کرده و نسبت به سند صلح ارائه شده اظهار انکار و تردید نمایید تا مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد .